MareSportin vuosikatsaus

Julkaisija Mepa den 3. Jan 2022

Moikka! 


Ja hyvää uutta vuotta MareSportilaiset! MareSportin ensimmäinen vuosi on nyt ohi ja on aika aloittaa uusi, monipuolisempi vuosi. Saimme 108 aktiivista käyttäjää mukaan ensimmäisen vuoden aikana - toivotaan, että määrä kasvaa vuosien saatossa. MareSportilaiset tekivät vuoden 2021 aikana yhteensä 16 330 harjoitusta, aikaa liikuntaan käytettiin 17 830 minuuttia ja matkaa liikuttiin 86 865 kilometriä. Aika mahtavat lukemat! 


Teidät kaikki on liitetty mukaan tämän vuoden uuteen pääkisaan, joka alkoi 1.1.2022. Samalla meillä alkaa ensimmäinen teemakisa, jossa kisaillaan hiihdosta! Lisäämällä treenimerkintöjä hiihdosta, olet automaattisesti mukana hiihtokisassakin, jossa jo maaliskuun jälkeen selviää tämän kisan voittajat - kolme parasta tullaan palkitsemaan! Näitä teemakisoja meillä on jokaisessa kvartaalissa, joten toivotaan, että saadaan teidät ehkä kokeilemaan uusia lajeja, innostumaan uudelleen vanhasta tutusta lajista, harrastamaan sitä omaa lajia - mitä vain, kunhan liikkuminen on mielekästä! 


Toivottavasti saamme lisää aktiivisia käyttäjiä tämän vuoden aikana mukaan MareSportiin kisailemaan. Hyvää uutta vuotta ja treeni-iloa vuodelle 2022! 


Ps. Toistaiseksi ongelmia saada pääkisa alkamaan - yritetään ratkoa ongelmat pikimmiten kuntoon!
Hiihtokilpailu tammikuusta maaliskuuhun!

Julkaisija Mepa den 20. Des 2021

Heippa! 

 

Maresportissa on vuodesta 2022 alkaen myös pienempiä teemakilpailuja pääkilpailun lisäksi. Ensimmäisen kvartaalin teemana on hiihtokisat! Tammikuun alusta maaliskuun loppuun kisataan siitä, kuka viihtyy pisimpään ladulla. Eli kisa-aika on 1.1.-31.3.2022 ja silloin kisataan hiihtoon käytetystä ajasta, ei matkasta. Kun olet ollut hiihtämässä 60 minuuttia, saat kaksi (2) pistettä ja kun olet ollut 90 minuuttia hiihtämässä, saat kolme (3) pistettä. Kaikki Maresportilaiset on liitetty kilpailuun mukaan eli mikäli teette treenimerkintöjä hiihdosta, nämä tulokset kirjautuvat automaattisesti hiihtokilpailuun. Kolme parasta palkitaan! 

Jos liityt myöhemmin Maresportiin mukaan - laita meille viestiä, jos et automaattisesti kuulu hiihtokilpailuun niin me lisäämme sinut siihen. 

Seuraavassa kvartaalissa kisataan taas eri lajissa - katsotaan ensin, miten saamme tämän ensimmäisen teemakilpailun pyörimään. Palautteet ja ajatukset kilpailuista ovat tervetulleita. 

Tsemppiä kisaan kaikille ja toivotaan, että saadaan luminen talvi ympäri Suomen!