Etuja merenkulkijoille

Julkaisija Mepa the 19. Okt 2022Kvartaalikisa 4: Kuntosali 1.10-31.12

Julkaisija Mepa the 28. Sep 2022

Kvartaalikisa 4: Kuntosali 1.10.-31.12.

Kesä muuttuu syksyksi ja talvikin sieltä kohta tulee vastaan. 

Ulkona liikkuminen syksyllä luonnossa on piristävää ja toimii hyvin alkulämmittelynä kotona tehtävää voimaharjoitusta omalla kehonpainolla tai

jos kotoa löytyy kahvakuula tai erilaisia vastusnauhoja. Kuntosalit tarjoaa hyviä harjoittelumahdollisuuksia erilaisten laitteiden myötä, tarkista myös oman paikkakuntasi sali tarjonta. Merkitse suorituksesi kohdassa painonnosto tai muu voimaharjoittelu.

Maresportin materiaalit sivulta löytyy hyviä ohjeita saliharjoitteluun niin tulostettavina versioina kuin videoita, tsekkaa tarjonta.

Tsemppiä syksyn treeneihin.

Liity kisaan omassa profiilissasiMareSportin vuosikatsaus

Julkaisija Mepa the 3. Jan 2022

Moikka! 


Ja hyvää uutta vuotta MareSportilaiset! MareSportin ensimmäinen vuosi on nyt ohi ja on aika aloittaa uusi, monipuolisempi vuosi. Saimme 108 aktiivista käyttäjää mukaan ensimmäisen vuoden aikana - toivotaan, että määrä kasvaa vuosien saatossa. MareSportilaiset tekivät vuoden 2021 aikana yhteensä 16 330 harjoitusta, aikaa liikuntaan käytettiin 17 830 minuuttia ja matkaa liikuttiin 86 865 kilometriä. Aika mahtavat lukemat! 


Teidät kaikki on liitetty mukaan tämän vuoden uuteen pääkisaan, joka alkoi 1.1.2022. Samalla meillä alkaa ensimmäinen teemakisa, jossa kisaillaan hiihdosta! Lisäämällä treenimerkintöjä hiihdosta, olet automaattisesti mukana hiihtokisassakin, jossa jo maaliskuun jälkeen selviää tämän kisan voittajat - kolme parasta tullaan palkitsemaan! Näitä teemakisoja meillä on jokaisessa kvartaalissa, joten toivotaan, että saadaan teidät ehkä kokeilemaan uusia lajeja, innostumaan uudelleen vanhasta tutusta lajista, harrastamaan sitä omaa lajia - mitä vain, kunhan liikkuminen on mielekästä! 


Toivottavasti saamme lisää aktiivisia käyttäjiä tämän vuoden aikana mukaan MareSportiin kisailemaan. Hyvää uutta vuotta ja treeni-iloa vuodelle 2022! 


Ps. Toistaiseksi ongelmia saada pääkisa alkamaan - yritetään ratkoa ongelmat pikimmiten kuntoon!