Golf Cup 15.6 - 31.8

Julkaisija MEPA the 18. Mai 2022

Uutisia golfin harrastajille !


Liittymällä MareSportiin olet mukana kesän golfkisassa, joka pelataan 15.6 - 31.8 välisenä aikana. 

Tämän linkin  kautta pääset liittymään Maresport portaaliin, liittymisen jälkeen pääset oman profiilin kautta osallistumaan golfkisaan, joka on avattu.

Kentät ovat Nurmijärven Golf ja Paraisten Arghipelagia Golf Club.

Pelatun kierroksen jälkeen merkitset päivän parhaan tuloksesi Maresport portaaliin ilman tasoituspisteitä. Jos käyt pelaamassa samalla kentällä useamman kierroksen, ohjelma automaattisesti jättää parhaimman tuloksesi portaaliin. Kisan jälkeen kenttien parhaat palkitaan. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan hyviä tuotepalkintoja.

Kentille on MEPA järjestänyt alennuksen, 40€ päivähinta molemmilla kentillä. Peliaika arkisin 09 - 15 välisenä aikana. Ilmoittamalla koodin "Maresport" pääset pelaamaan alennetulla hinnalla. Jokainen kirjaa itse tuloksensa Maresportiin, kentät ovat mukana vain antamassa alennusta päivähinnasta.


Aurinkoista kesää ja hyviä pelejä!Hiihtokisan voittajat selvillä

Julkaisija MEPA the 4. Apr 2022


MareSportin hiihdot on tältä vuodelta hiihdetty kun kisa päättyi 31.3.


Kisan voittajaksi selviytyi Paavo Arpiainen, MEPAn vuonna 2017 palkitsema The Grand Sportsman of the Seven Seas, joka viihtyi ladulla yli 100 tuntia, hiihti kunnioitettavat 969 km ja keräsi 109 pistettä. Toiselle sijalle kipusi Naskali 55 pisteellä ja kolmannelle sijalle Rein Jürimaa 40 pisteellä. 


Suomen Laivakauppiaitten Yhdistys palkitsee voittajat. Kiitos kaikille kisaan osallistuneille! 


Nyt siirrytään kvartaalikisoissa keväisempien lajien pariin ja hiihdossa sekä muissa talvilajeissa kisaillaan taas myöhemmin. Kvartaalikisa 2: Triathlon-lajit alkoi 1.4. Lue lisää täältä ja liity kisaan omasta profiilistasi.
Kvartaalikisa 2: Triathlon-lajit

Julkaisija MEPA the 25. Mar 2022


Lumet sulaa, valo voittaa ja luonto herää eloon. MareSportin vuoden toisessa kvartaalikisassa hypätään pyörän selkään, kaivetaan lenkkitossut talviteloilta ja antaudutaan veden kannateltavaksi. Pisteitä kerätään siis triathlonista tuttuun tapaan pyöräillen, juosten ja uiden. Valitse itsellesi sopivin liikuntamuoto tai sisällytä viikkoosi kaikki kolme lajia. Pyöräilemällä, juoksemalla ja uimalla kehität tehokkaasti niin peruskuntoasi kuin hapenottokykyäsikin. Töissä ollessasi hyödynnä esim. laivan kuntosalin juoksumattoa tai kuntopyörää. Kisassa liikutaan aikaa vastaan, joten vauhdilla ei ole merkitystä. Jokainen etenee omaan tahtiin ja päämääränä on liikunnan ilo. Kisa alkaa 1.4. ja päättyy 30.6. Voit liittyä kisaan heti alusta, mutta pääset mukaan myös matkan varrella. Muistathan käydä klikkaamassa itsesi mukaan kisaan omasta profiilistasi. 


Psst! MEPAn jo tutuksi käynyt juoksukoulu verkossa starttaa jälleen 11.4.! Juoksukoulu on kerännyt positiivista palautetta ja sitä on kehitetty toiveiden mukaisesti koronarajoitusten hellittäessä. Uutuutena livetreenit ja puolimaratoniin tähtäävä ohjelma. Unohtamatta tietenkään aloittelijoiden ja jo hieman juoksua harrastaneiden 5 km sekä 10 km ohjelmia. Lue lisää juoksukoulusta täältä. Mikäli heräsi kysyttävää, laita viestiä urheilu@mepa.fi.