Tervetuloa MareSportiin!

Julkaisija MEPA the 22. Des 2020

Lämpimästi tervetuloa MEPAn uuteen liikuntaportaaliin, MareSportiin! Minuuttikisa palveli useamman vuoden ja liikutti merenkulkijoita laivaan ja varustamoon katsomatta hienosti. Kiitos kaikille Minuuttikisaan osallistuneille! Vuoden 2020 palkinnot jaetaan normaalisti alkuvuoden aikana, minkä jälkeen heitämme hyvin palvelleelle Minuuttikisalle hyvästit ja suuntaamme katseen uuteen vuoteen ja uuteen liikuntaportaaliin.

MareSport on uusi merenkulkijoille suunnattu monipuolisempi ja nykyaikaisempi liikuntaportaali. MareSportissa kerätään pisteitä liikkumalla ja kisataan niin yksilönä kuin joukkueenakin muita merenkulkijoita, laivoja ja varustamoja vastaan. Unohtamatta tietenkään tulevaisuuden kisoja Pohjoismaiden välillä! MareSport tarjoaa Minuuttikisan tavoin vuoden kestävän pääkilpailun, mutta sen lisäksi luvassa on lyhyempiä teemallisia kisoja. Voit osallistua vain pääkilpailuun tai vaikka kaikkiin vuoden aikana tarjolla oleviin kisoihin. Muistathan käydä erikseen hyväksymässä kutsun kilpailuun omasta profiilistasi.

Liikuntasuoritusten syöttäminen portaaliin on helpottunut huomattavasti. Mikäli käytät urheilukelloa, saat siirrettyä datan automaattisesti MareSportiin, joko suoraan kellosta tai esim. Stravan kautta. Toki harjoituksen manuaalinen syöttäminenkin on edelleen mahdollista niille, jotka eivät urheilukelloa käytä.

Parhaimpiin tuloksiin MareSportissa pääsette kun innostat myös työkaverisi liittymään mukaan, kisaatte porukalla ja innostatte toinen toisianne liikunnan pariin!


MEPAn liikuntatiimi toivottaa kaikille MareSportilaisille aktiivista ja liikunnallista uutta vuotta 2021!


Kommentit

Logg inn for å skrive en kommentar.