Usein kysytyt kysymykset

Jokainen käyttäjä voi vaihtaa joukkueita varustamon sisällä, kun taas vain järjestelmänvalvoja voi siirtää yhden käyttäjän varustamosta toiseen. Käytä oikealla olevaa yhteydenottolomaketta ilmoittaaksesi uusi varustamosi ja laivasi, niin me muutamme ne.

Portaali on alunperin norjalainen, ja myöhemmin käännetty suomeksi ja ruotsiksi. Työmme kieliasun kanssa on vielä kesken ja sen vuoksi osa teksteistä saattaa olla vielä norjaksi tai ruotsiksi. Toivomme kärsivällisyyttä asian suhteen.

Sailors' League on merenkulkijoiden oma kisa, josta saat lisätietoa täältä.

Yksittäisissä aktiviteeteissa on ennalta määritetyt ajat, joiden mukaan pisteet tulevat. Tämä tarkoittaa sitä, että saat enemmän pisteitä crossfit-treenistä kuin saman pituisesta joogasta tai kävelystä. Et kuitenkaan voi saada enempää kuin 3 pistettä päivässä. Siinäkin tapauksessa, että teet kaksi tai useamman harjoituksen päivässä, on päivän yhteenlaskettu pistemäärä enimmillään kolme. Harjoitusten kokonaiskesto ja/tai -matka merkitään silti harjoituspäiväkirjaan.

Yksittäisissä aktiviteeteissa on ennalta määritetyt ajat, joista ansaitsee tietyn määrän pisteitä joukkuekilpailuun. Tämä tarkoittaa, että saat enemmän pisteitä lyhyestä crossfit-treenistä kuin samanpituisesta joogaharjoituksesta tai kävelystä. Et voi kuitenkaan saada kolmea pistettä enempää päivässä.

Jos teet kaksi tai useamman aktiviteetin päivässä, voi yhteen lasketut pisteet olla enintään kolme. Mikäli nämä aktiviteetit olisivat olleet kahden pisteen arvoisia molemmat (eli yhteensä neljä pistettä), voit siitä huolimatta saada enintään kolme pistettä päivässä. Aktiviteettien kokonaisaika ja/tai kokonaismatka lisätään kuitenkin treenipäiväkirjaasi, joka puolestaan on pohjana yksilökisoissa.

Valitset toki itse mitä haluat kirjata, mutta on sekä sinun että joukkueesi etu kirjata molemmat. Tällä hetkellä vain minuutit tuovat pisteitä joukkuekisassa, kun taas yksilökisa pohjautuu matkaan tai harjoituskertoihin. Tämän vuoksi voi olla hyvä kirjata molemmat. Tärkeintä on tietysti se, että kirjaamalla mahdollisimman monipuolisesti harjoitusdatan, saat kattavan kuvan kuinka paljon harjoittelet tietyn jakson aikana, sekä ajallisesti että matkallisesti ja vastuksellisesti.