MareSportin vuosikatsaus

Julkaisija MareSport the 3. Jan 2022

Moikka! 


Ja hyvää uutta vuotta MareSportilaiset! MareSportin ensimmäinen vuosi on nyt ohi ja on aika aloittaa uusi, monipuolisempi vuosi. Saimme 108 aktiivista käyttäjää mukaan ensimmäisen vuoden aikana - toivotaan, että määrä kasvaa vuosien saatossa. MareSportilaiset tekivät vuoden 2021 aikana yhteensä 16 330 harjoitusta, aikaa liikuntaan käytettiin 17 830 minuuttia ja matkaa liikuttiin 86 865 kilometriä. Aika mahtavat lukemat! 


Teidät kaikki on liitetty mukaan tämän vuoden uuteen pääkisaan, joka alkoi 1.1.2022. Samalla meillä alkaa ensimmäinen teemakisa, jossa kisaillaan hiihdosta! Lisäämällä treenimerkintöjä hiihdosta, olet automaattisesti mukana hiihtokisassakin, jossa jo maaliskuun jälkeen selviää tämän kisan voittajat - kolme parasta tullaan palkitsemaan! Näitä teemakisoja meillä on jokaisessa kvartaalissa, joten toivotaan, että saadaan teidät ehkä kokeilemaan uusia lajeja, innostumaan uudelleen vanhasta tutusta lajista, harrastamaan sitä omaa lajia - mitä vain, kunhan liikkuminen on mielekästä! 


Toivottavasti saamme lisää aktiivisia käyttäjiä tämän vuoden aikana mukaan MareSportiin kisailemaan. Hyvää uutta vuotta ja treeni-iloa vuodelle 2022! 


Ps. Toistaiseksi ongelmia saada pääkisa alkamaan - yritetään ratkoa ongelmat pikimmiten kuntoon!Kommentit

Logg inn for å skrive en kommentar.